Головна » Статті » СУСПІЛЬСТВО

Літературно-музичне свято ««Золота пора в природі, золота пора в житті…»

В жовтні до центральної міської бібліотеки запросили усіх бажаючих  на  свято «Золота пора в природі, золота пора в житті…», присвячене Дню людей похилого віку або інакше –  Дню мудрості і поваги.

На початку присутніх тепло привітала заступник директора Селидівського територіального центру Н.І.Гончар, а щирі побажання  директора Селидівської ЦБС              М.Я.Рудіч прекрасно доповнили  поетичні рядки Ліни Костенко «Життя іде і все без коректур…».

Бібліотекарі підготували яскраве та ліричне свято, прикрашене золотими барвами,   нотами радості та  смутку, як сама осінь.

Його окрасою стали виступи працівників Будинку культури м. Селидове Ігоря Кривоносенка та Василя Паламарчука, а також вихованців музичної школи: ансамбль сопілкарів (керівник І.Є.Заргана); акордеоніста В.Лаврікова (керівник В.Б.Джумурат).

 А родзинкою –  став  емоційний виступ дуету «Радість» (Людмила та Владислава Приймак – активні читачі бібліотеки).

Учасники заходу жваво приймали участь у тесті «Яка ви бабуся»?», міні-грі  «Відгадай пісню про осінь»,  гумористичному віршованому калейдоскопі «Мої мрії» та ін. Усім підняв настрій виступ В. І. Бережного – відданого прихильника бібліотеки.

Слід відзначити, що захід пройшов  в рамках проекту «Селидове – джерело натхнення», що проводиться з метою реалізації програми Міжнародної організації з міграції (МОМ) за фінансування уряду Японії.
       

Категорія: СУСПІЛЬСТВО | Додав: Nasha-zorya (2017-10-19)
Переглядів: 366 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
Редакція газети "Наша зоря"
вул. Карла Маркса,25
м. Селидове, Донецька обл. 85400



+3-8-06237-7-25-89, 050-034-38-28 nasha-zorya@ukr.net
Мапа
sample map