Головна » Статті » СУСПІЛЬСТВО

На Донеччині доступ до безоплатної правової допомоги стає ближчим до громадян
18 серпня 2017 року на базі Новогродівського міського центру зайнятості населення за ініціативою головного спеціаліста Селидівського бюро з надання правової допомоги К.О.Янковської відбувся інформаційний семінар. Участь в семінарі прийняли  начальник Новогродівського міського сектору з питань пробації Т.В.Гелецька, начальник міського відділу державної виконавчої служби А.М. Красновид, підоблікові центру зайнятості та сектору з питань пробації.

К.О.Янковська проінформувала присутніх про послуги, які надають фахівці бюро, серед них: безоплатна правова допомога, доступ до електронних сервісів Міністерства юстиції. В ході семінару озвучувались питання про необхідність в подальшому проведення правопросвітницьких заходів за участю представників бюро та державних організацій міста, діяльність яких спрямована на підвищення правової свідомості громадян та захисту їх конституційних прав, свобод та інтересів.

Начальник сектору з питань пробації Тетяна Гелецька акцентувала питання підвищення правової обізнаності про роботу бюро безоплатної правової допомоги в місті серед засуджених осіб, їх родичів та близьких, зокрема, через розміщення відповідних інформаційних матеріалів (плакатів, буклетів) в приміщенні підрозділу, а також проведенні консультаційних днів для клієнтів пробації.

 
Категорія: СУСПІЛЬСТВО | Додав: Nasha-zorya (2017-08-19)
Переглядів: 445 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
Редакція газети "Наша зоря"
вул. Карла Маркса,25
м. Селидове, Донецька обл. 85400



+3-8-06237-7-25-89, 050-034-38-28 nasha-zorya@ukr.net
Мапа
sample map