Головна » Статті » СУСПІЛЬСТВО

Селидове попрощалось з загиблим військовослужбовцем

У середу,  16 травня, в будинку культури Селидового відбулось прощання з загиблим воїном. Провести в останню путь героя зібрались представники місцевої влади з усіх населених пунктів Селидівської міської ради, вій­ськовослужбовці, ветерани АТО, а також представники підприємств і організацій, навчальних закладів, громадськість міста. Поруч - мати героя та його брати і сестри.

До рідних зі словами щирого співчуття звернулись Селидів­ський  міський голова Віктор Ремізов, т.в.о. військового комісара Покровсько-Ясинуватського ОМВК І.В.Гужва, ветеран АТО, член громадської організації Селидівської Спілки ветеранів АТО Володимир Рибаков, капелан "Правого сектора" протоієрей Павло Стеценко. Всі вони відзначали великий подвиг героїв, які в час загрози стали на захист рідної України.

Говорячи про загиблого, Віктор Ремізов підкреслив:

- Пам‘ять про нашого земляка Дениса Остроушка назавжди залишиться в наших серцях, в серцях рідних, близьких, земляків.

Директор Селидівського професійного ліцею Лідія Резніченко пригадала, яким від був учнем і людиною.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять воїна-земляка Дениса Остроушка,  а  також  всіх героїв-захисників, які померли за світле майбутнє України,  мирних жителів,  які полягли в неоголошеній війні на Сході України.

Вдячні селидівці нескінченним потоком несли квіти до труни Дениса і схиляли голови в пошані. Поховали його на Ворошилівському кладовищі.

Вічна тобі пам’ять та Царство небесне!  
        

Категорія: СУСПІЛЬСТВО | Додав: Nasha-zorya (2018-05-16)
Переглядів: 1183 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Наша адреса
Редакція газети "Наша зоря"
вул. Карла Маркса,25
м. Селидове, Донецька обл. 85400



+3-8-06237-7-25-89, 050-034-38-28 nasha-zorya@ukr.net
Мапа
sample map