Головна » Статті » СУСПІЛЬСТВО

В Селидовому пройшло свято до Дня захисту дітей

Що може бути приємніше, ніж дитячі посмішки та веселий сміх. А з’являються вони тільки від щирої дитячої радості і гарного настрою. Саме їх дарували дітворі у  населених пунктах нашої міськради у Міжнародний день захисту дітей – 1 червня.

В Селидовому міське свято «Світ захоплень» відбулось на Центральній площі міста і поширилось далеко за її межі. У паркових зонах проходили ігри, вікторини, організовані Центром підтримки сім’ї ЮНІСЕФ, громадською організацією "Добро", на асфальті проходили командні змагання та конкурс малюнків, а ще діти малювали своєрідні плакати і у спеціальних наметах мали змогу зробити незвичайні зачіски та манікюр, в цьому їм допомагали учні ліцею, працювала виставка поробок вихованців ЦТДЮ.

А юні артисти і спортсмени демонстрували свої вміння за сцени. Музичні виступи і запальні танці представили вихованці ЦТДЮ: М.Будник, С.Виноградова, А.Асапуо, А.Кравченко, В.Петрухіна, В.Цимбал, Л.Старостенко, ансамблі «Іскорки», «Dance Art», «Веселка», «Вдохновение»; вихованці Будинку культури та музичної школи Селидового: «Бонус», Д.Задума, В.Кривонос, К.Янковська, В.Сьоміна, ансамблі сопілкарів та скрипалів; спортивні досягнення показували вихованці секцій аеробіка та косікі-карате ДЮСШ.

Їх таланти були гідно оцінені. Міський голова Віктор Ремізов, який був ініціатором свята, вітаючи дітлахів, вручив багатьом з них Почесні грамоти та подарунки. Були відзначені учні місцевих загальноосвітніх закладів за високі досягнення у навчанні, творчі колективи Центру творчості дітей та юнацтва, будинку культури, музичної школи,учасники художньої самодіяльності – за активну участь у культурно-мистецькому житті міста, вихованці дитячо-юнацької спортивної школи - за популяризацію здорового способу життя і спортивні досягнення, студенти Селидівського професійного ліцею – за активну життєву позицію і за участь у волонтерській справі.
             

Також від імені духовенства міста дітей привітав настоятель Свято-Миколаївського храму ієрей Андрій Роменський.

Треба зазначити, що Міжнародний день захисту дітей співпадає з Всесвітнім днем батьків. Тому і не випадково багато музичних номерів на сцени було присвячено батькам та родині.  

В кінці свята всіх гостей і учасників здивував і порадував своєрідний салют із гармати-конфетті.

Категорія: СУСПІЛЬСТВО | Додав: rodik1 (2017-06-01)
Переглядів: 1014 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
Редакція газети "Наша зоря"
вул. Карла Маркса,25
м. Селидове, Донецька обл. 85400



+3-8-06237-7-25-89, 050-034-38-28 nasha-zorya@ukr.net
Мапа
sample map