Головна » Статті » СУСПІЛЬСТВО

В Українську відбулась сесія міської ради за участю народного депутата

27 квітня відбулась 32-а чергова сесія Української міської ради, на якій був присутній народний депутат України Сергій Сажко. Провів сесію Український міський голова Сергій Ященко. З 13 питань порядку денного було прийнято лише 9, одне знято («Про надання дозволу на списання сміттєвоза»), три - не прийнято.

Отже, цього дня депутати розглядали такі питання: про затвердження розпорядження міського голови «Про перерозподіл асигнувань», про внесення змін в рішення міської ради «Про затвердження Плану витрат коштів фонду охорони навколишнього природного середовища місцевого бюджету на 2018 р.», про визначення послуги по управлінню багатоквартирним будинком, виконавець якої визначається на конкурсних засадах, про включення земельних ділянок до Переліку земельних ділянок, які виставлятимуться на земельні торги у формі аукціону та інші. Дуже жваво обговорювалось питання про внесення змін в рішення міської ради щодо Бюджету м. Українська на 2018 рік (зміни стосуються розподілу субвенції), після довгого обговорення депутати погодились проголосувати «за» лише за умови внесення поправок до рішення.

Після закінчення сесії народний депутат України по нашому округу Сергій Сажко поділився своїми враженнями: з одного боку він підтримує таку активність депутатів, проте з іншого боку - вона повинна бути спрямована в потрібне русло – не тільки словом, але й ділом показувати свою роботу.

Депутати Української міської ради та присутні мешканці міста мали можливість задати питання Сергію Миколайовичу. Людей цікавили: питання опалення дитячого садка «Космос», поганий стан доріг на під’їзді до міста, заборгованість по зарплаті шахтарям та виділення коштів на оснащення лав, придбання спортивного майданчика для дитсадка «Космос» тощо.
   

Детальніше читайте в номері «Нашої зорі» від 3 травня.
 

Категорія: СУСПІЛЬСТВО | Додав: Nasha-zorya (2018-04-27)
Переглядів: 518 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Наша адреса
Редакція газети "Наша зоря"
вул. Карла Маркса,25
м. Селидове, Донецька обл. 85400



+3-8-06237-7-25-89, 050-034-38-28 nasha-zorya@ukr.net
Мапа
sample map