Головна » Статті » СУСПІЛЬСТВО

Зірковий футбол в Гірнику зібрав понад 1000 громадян

9 липня стадіон «Авангард» м. Гірник став місцем, де зібралась громада Селидового, Українська, Курахівки, Мар’їнки, Новогродівки, самого Гірника та військові. А приводом стала незвичайна подія – відомі українські співаки, актори та продюсери, які входять до складу любительської футбольної команди «Маестро», провели товариський матч з командою Краматорського прикордонного загону Держприкордонслужби України. Серед учасників зіркової команди були: відомий телеведучий Олександр Педан, фронтмен групи ТНМК Олександр «Фоззі» Сидоренко, заслужений актор України Віталій Борисюк та інші.

Були присутні на святі міські та селищні голови Селидівської міської ради та військово-цивільної адміністрації Мар’їнського району.

Після матчу, який закінчився з рахунком 1:1, артисти провели концерт «З Україною в серці». Послухати його зібралось понад 1000 гірничан та гостей міста. Перед виступом українських зірок, присутніх порадували своїми виступами і місцеві таланти. Зокрема, К.Полятикіна, Р.Кулієва вихованці СМЦФЗН «Спорт для всіх».

До речі і перед, і під час концерту діти буквально «обліпили» Олесандра Педана, який радо роздавав автографи та фотографувався з ними.

Дібратися до місця подій можна було безкоштовно автобусами, які були надані місцевими перевізниками при сприянні Краматорської прикордонної служби.
      

Категорія: СУСПІЛЬСТВО | Додав: Nasha-zorya (2018-07-10)
Переглядів: 917 | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Наша адреса
Редакція газети "Наша зоря"
вул. Карла Маркса,25
м. Селидове, Донецька обл. 85400



+3-8-06237-7-25-89, 050-034-38-28 nasha-zorya@ukr.net
Мапа
sample map