Головна » Статті » СУСПІЛЬСТВО

«Зроби собі свято – читай!» - яскрава акція до Всеукраїнського дня бібліотек

30 вересня щороку всі любителі книги  відзначають Всеукраїнський день бібліотек. Бібліотекарі завжди особливо готуються до свого професійного свята, оформлюють різноманітні книжкові виставки, проводять літературні вечори та зустрічі тощо. А цього року бібліотекарі нашого міста вирішили привернути увагу мешканців до книги, читання, книгозбірні яскравою,веселою та, навіть, галасливою акцією (на дитячому майданчику на центральній площі Селидового) – «Зроби собі свято – читай!»

Тут було все: звучали пісні про книгу та бібліотеку, відбулась театралізована  лялькова вистава для дітей та їх батьків, зустрічі біля виставок сучасних книг для дорослих і дітей,  майстер-клас з твістінгу (провела волонтер М.Куровська) та ін.

Після вистави «Троє поросят» присутні діти мали можливість відчути себе артистами, погратись з ляльками-рукавичками, прийняти участь в іграх, які проводили юні актори, учасники гуртку «Помічник бібліотекаря», одягнені у костюми казкових героїв. І, звичайно,усіх учасників було нагороджено повітряними кульками від МОМ, адже сама акція проходила  в рамках проекту «Селидове – джерело натхнення», що проводиться з метою реалізації програми Міжнародної організації з міграції(МОМ) за фінансування уряду Японії.

Тож цьогорічне свято бібліотек особливо веселе та яскраве!
   

Категорія: СУСПІЛЬСТВО | Додав: Nasha-zorya (2017-09-29)
Переглядів: 472 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
Редакція газети "Наша зоря"
вул. Карла Маркса,25
м. Селидове, Донецька обл. 85400



+3-8-06237-7-25-89, 050-034-38-28 nasha-zorya@ukr.net
Мапа
sample map