Головна » Статті » СПОРТ

День фізкультурника в Селидовому відзначили нагородами і футбольною першістю
Свято здорового способу життя, а якщо офіційно, то День фізичної культури і спорту, в Україні відзначається з 1994 року. Він святкується в другу суботу вересня, цього року 8 вересня. Для населених пунктів Селидівської міської ради це свято має чимале значення, адже здоровому способу життя, розвитку спорту і спортивної інфраструктури в місті приділяється чимала увага.
В день свята представники спортивної спільноти міста, спортсмени-аматори і просто небайдужі до розвитку спорту, зібралися на футбольному майданчику зі штучним покриттям Селидівської ДЮСШ на урочистості до свята. З вітальним словом перед ними виступила заступник Селидівського міського голови Яна Передрій. Вона також нагородила Почесними грамотами міської ради та Департаменту сім’ї, молоді та спорту ДонОДА за вагомий особистий внесок в розвиток фізичної культури та спорту в м. Селидове директора ДЮСШ м. Селидове Юрія Гуменюка, тренерів Олександра Шостака, Івана Непочатова, Ларису Капітонову, Михайла Суслова, Павла Губка, Ларису Капітонову. Також грамоти Селидівської міської ради отримали керівники інших спортивних закладів міста: директор СМЦФЗН «Спорт для всіх» м. Селидове Ольга Базунова, директор стадіону «Авангард» м. Гірник Ірина Гринякіна, директор стадіону «Україна» м. Українськ Сергій Новіков.
Багато теплих слів на адресу своїх колег сказав начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Сергій Горбунов. А також подякував місцевій владі за підтримку розвитку спорту в місті.
Після офіційної частини вихованці спортивних секцій боксу, косікі карате, вільної боротьби та спортивної аеробіки показали свої вміння, а серед юних футболістів був проведений турнір з міні-футболу.
Всього в змаганнях з міні-футболу взяли участь 42 спортсмени, вони розбились на 6 команд по 7 чоловік. В підсумку перемогла «Дружба», кращим гравцем команди визнано Євгена Трифонова. Друге місце за командою «Спорт» (кращий гравець Валерій Власенко), третє місце у «Зірки (Даніїл Хаак). Інші місця розподілилися так: 4 - «Олімп» (Даніїл Капашинов), 5 - «Лідер» (Андрій Аніщенко), 6 – «Успіх» (Олександр Москаль).Також в рамках святкування Дня фізичної культури і спорту в Українську пройшла Першість міста серед дворових команд з футболу, у Гірнику – благодійний забіг на підтримку терцентру, а також обласні змагання з волейболу.
   
Категорія: СПОРТ | Додав: Nasha-zorya (2018-09-10)
Переглядів: 435 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Наша адреса
Редакція газети "Наша зоря"
вул. Карла Маркса,25
м. Селидове, Донецька обл. 85400



+3-8-06237-7-25-89, 050-034-38-28 nasha-zorya@ukr.net
Мапа
sample map