Головна » Статті » СПОРТ

ХХХ Всеукраїнський турнір з боксу на призи ЗМС СРСР Віктора Мірошниченка

19 грудня в Селидовому стартував ХХХ Всеукраїнський турнір з боксу серед юнаків на призи ЗМС СРСР Віктора Мірошниченка. Турнір проходить під патронатом Департаменту сім’ї, молоді та спорту ДонОДА, Селидівської міської ради при підтримці Селидівського міського голови В.В.Ремізова та народного депутата України С.М.Сажка.

В змаганнях приймають участь 180 спортсменів з 19 міст Донецької та Запорізької областей, таких як: Бахмут, Білозерське, Білицьке, Волноваха, Вугледар, Гірник, Дружківка, Добропілля, Красногорівка, Курахове, Запоріжжя, Мар’їнка, Мирноград, Новогродівка, Новодонецьке, Покровськ, Селидове, Слов’янськ, Українськ.

На урочистому відкритті, яке відбулося 19 грудня, були присутні: Селидівський міській голова Віктор Ремізов, срібний призер ХХІІ Олімпійських ігор Віктор Мірошниченко, начальник відділу сім’ї, молоді та спорту Сергій Горбунов, директор Селидівської ДЮСШ Юрій Гуменюк, голова Федерації боксу у м. Селидове Олександр Шостак, віце-президент Запорізької обласної організації Федерації боксу України Руслан Щербина, директор Регіональної федерації боксу Донецької області Павло Івахненко.

Відкрив спортивні змагання  Селидівський міський голова Віктор Ремізов. Він привітав усіх спортсменів і висловив їм щирі побажання міцного здоров’я та віри у власні сили.  Також до присутніх учасників спортивних змагань звернувся Віктор Мірошниченко. Він висловив слова подяки організаторам турниру та побажав молодим спортсменам удачі та перемог, а також, щоб кожен із спортсменів, який приймає участь у змаганнях, став Олімпійським чемпіоном.

Під час урочистого відкриття Олександр Шостак вручив двом боксерам - Олексію Боклаху та Миколі Лисковцю - посвідчення кандидата у майстри спорту України з боксу.

У цьому році ювілейний турнір співпав з ювілейною датою. В 2018 році Віктору Мірошниченку виповнилося 60 років. З цього приводу представники Федерації боксу подарували ювіляру цінні подарунки.

Після урочистого відкриття розпочалися змагання, які триватимуть протягом 4 днів до 22 грудня.

Про здобутки наших спортсменів читайте в наступному номері «Нашої зорі».
     
Категорія: СПОРТ | Додав: Nasha-zorya (2018-12-20)
Переглядів: 453 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Наша адреса
Редакція газети "Наша зоря"
вул. Карла Маркса,25
м. Селидове, Донецька обл. 85400



+3-8-06237-7-25-89, 050-034-38-28 nasha-zorya@ukr.net
Мапа
sample map