Головна » Статті » ЕКОНОМІКА

Мешканці Донеччини отримають платіжки за електроенергію в новому форматі: що зміниться

Рахунки за спожиту в січні електроенергію споживачам надійдуть від компанії Донецькі енергетичні послуги – єдиного обраного державою постачальника універсальної послуги для населення області.

На що звернути увагу побутовим клієнтам при оплаті:

•          у платіжках, які ви отримаєте в лютому, будуть вказані нові реквізити – компанії Донецькі енергетичні послуги;

•          в Особистому кабінеті на сайті dey.com.ua, а також у платіжних онлайн-сервісах (iPay, Portmone тощо) реквізити компанії зміняться автоматично;

•          при оплаті за допомогою онлайн-банкінгу реквізити слід змінити вручну;

•          у відділенні банку або пошти впевніться, що касир при оформленні оплати коректно вніс нові реквізити;

•          оплата у відділеннях банків Ощадбанк, Приватбанк, ПУМБ здійснюється з мінімальною комісією;

•          в Особистому кабінеті на сайті Донецьких енергетичних послуг dey.com.ua сплатити за електроенергію можна без комісій та черг.

У новому рахунку клієнти вперше побачать структуру ціни. У 4 окремих рядках додатково вказана ціна закупівлі в оптовому ринку електроенергії, послуги розподілу електроенергії та послуги комерційного обліку. При цьому загальна вартість кіловат∙години для населення, яку визначає держава в особі НКРЕКП, не змінилася.

«Ми доклали всі зусилля, щоб зміни пройшли максимально зручно для наших клієнтів і люди могли оперативно отримувати інформацію з питань споживання електроенергії. Поставити питання й отримати індивідуальну консультацію можна через Особистий кабінет на сайті компанії, через особисті повідомлення на нашій сторінці у Facebook, а також через контакт-центр за телефонами 067 652 60 00, 095 652 60 00, 0629 52 60 00. Наші спеціалісти консультують кліентів у центрах обслуговування. У будь-якому випадку всім споживачам ми рекомендуємо здійснювати розрахунки в Особистому кабінеті, адже при оплаті реквізити змінюються автоматично – шансів помилитися фактично немає», – акцентує директор «Донецьких енергетичних послуг» Олександр Северін.
  

Категорія: ЕКОНОМІКА | Додав: Nasha-zorya (2019-02-10)
Переглядів: 1530 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Наша адреса
Редакція газети "Наша зоря"
вул. Карла Маркса,25
м. Селидове, Донецька обл. 85400



+3-8-06237-7-25-89, 050-034-38-28 nasha-zorya@ukr.net
Мапа
sample map