Головна » Статті » СУСПІЛЬСТВО

До Дня захисника України в Селидовому вітали військових
День захисника України — свято, що відзначається в Україні 14 жовтня, у день Покрови Пресвятої Богородиці, водночас з Днем Українського козацтва. Встановлено як  офіційне державне свято з 2015 року.
Напередодні цієї дати в актовому залі Селидівської міської ради відбулись святкові урочистості. Для привітання у залі зібрались військовослужбовці, колишні учасники АТО та ООС,  представники місцевої влади, студенти Селидівського гірничого технікуму, учні професійного ліцею, ЗОШ №№ 2 та 6.

Одразу після того, як пролунав Державний гімн України, до присутніх з привітальним словом звернувся секретар Селидівської міської ради Микола Голубенко. Він від імені Селидівського міського голови Віктора Ремізова привітав всіх захисників України зі святом. Побажав міцного здоров’я, віри у власні сили, мирного неба. Також до присутніх звернувся голова ГО «Селидівське об’єднання учасників АТО «Моноліт» Володимир Рибаков. 
Вони з Миколою Голубенко вручили медалі «За оборону рідної Держави»  представникам особового складу 56-ї окремої мотопіхотної Маріупольської бригади та 66 мобільного госпіталю, ордени «Гідність та честь», відзнаки «За доблесть та відвагу», медалі «Захисникам Вітчизни»  і «За службу державі» – учасникам АТО, членам міської організації «Моноліт». Представниць прекрасної статі було нагороджено пам’ятними медалями «Чарівна сила України».
Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять усіх героїв, полеглих за незалежність і єдність України.
Після цього для захисників України та всіх присутніх у залі відбувся святковий концерт. Чудовий настрій подарували глядачам ведуча заходу Ольга Топіліна, артисти та вихованці Центру творчості дітей та юнацтва і Центру дозвілля та українських традицій м. Селидове, які виконали вокальні та хореографічні номери.
         
Подробиці читайте в «Нашій зорі» за 17 жовтня п.р.
Категорія: СУСПІЛЬСТВО | Додав: rodik1 (2019-10-14)
Переглядів: 369 | Теги: день захисника України | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Наша адреса
Редакція газети "Наша зоря"
вул. Карла Маркса,25
м. Селидове, Донецька обл. 85400



+3-8-06237-7-25-89, 050-034-38-28 nasha-zorya@ukr.net
Мапа
sample map