Головна » Статті » СУСПІЛЬСТВО

І Відкритий фестиваль виконавців на народних інструментах

Запальні «Кубинський танець» і «Веселий рег», хвилюючі «Український віночок» та «Лібертанго» - ці та багато інших мелодій звучали на І Відкритому фестивалі виконавців на народних інструментах «Веселі музики». Святковий захід відбувся в концертному залі музичної школи м. Селидове у вівторок, 25 квітня.

На відкриті присутніх привітала директор музичної школи м. Селидове В.Б.Джумурат. Вона відзначила,  що фестиваль зібрав лауреатів обласних та всеукраїнських музичних конкурсів – вихованців та викладачів музичних шкіл мм. Селидове,  Українськ,  Новогродівка та Гірник.

Також  Валентина Борисівна представила почесних гостей фестивалю. А це: Селидівський міський голова В.В.Ремізов та його заступник Я.Є.Передрій, керуючий справами виконкому Л.В.Павленко, начальники відділів культури: Селидівської міської ради Л.В.Дашевська та Новогродівської міської ради Л.П.Писарєва.

На святі слово взяв Селидівський міський голова В.В.Ремізов. Він, в першу чергу, привітав викладачів та вихованців із значною подією для музичної школи та побажав, аби цей Фестиваль став традиційним. А потім Віктор Володимирович від Селидівської міської ради вручив ряд Почесних грамот.

Після урочистостей в залі зазвучала музика. Лунали інструменти: баян, скрипка,  сопілка, домра, гітара та інші. У фестивалі взяли участь: від МШ м. Селидове - інструментальний ансамбль учнів та викладачів закладу, ансамблі гітаристів старших класів «Кураж» та «Акорд», ансамблі сопілкарів молодших класів «Дударики» та старших класів «Калинова сопілочка», В.Лавриков, від м. Новогродівка – Л.Крутоуз та К.Радченко, С.Орел,  які грали на акордеонах, від МШ м. Українськ – ансамбль гітаристів молодших класів «Мозаїка», ансамбль народних інструментів «Розмай», М.Желонкін, від МШ м. Гірник – інструментальний ансамбль. Родзинкою свята став виступ інструментального та вокального ансамблів викладачів МШ м. Селидове з українською піснею «Іванку, Іванку».
      

Категорія: СУСПІЛЬСТВО | Додав: rodik1 (2017-04-26)
Переглядів: 635 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
Редакція газети "Наша зоря"
вул. Карла Маркса,25
м. Селидове, Донецька обл. 85400



+3-8-06237-7-25-89, 050-034-38-28 nasha-zorya@ukr.net
Мапа
sample map