Головна » Статті » СУСПІЛЬСТВО

Маркет нового покоління «LAFAR» відкрив свої двері в Селидовому
29 серпня у місті Селидове, біля центрального ринку, відбулось урочисте відкриття цілодобового маркету «LAFAR».  «LAFAR» - це маркет нового покоління, адже він об’єднав у собі кращі якості представників роздрібної торгівлі.
До послуг покупців тут є відділи свіжого м’яса та риби,  кулінарія, випічка з власної пекарні та багато іншого. На території маркету є власний кафетерій зі звучною назвою «LACAFE». Якщо ви хочете смачно поїсти, приходьте до «LACAFE».  Кафетерій може запропонувати вам їжу на будь-який смак - від фаст-фуду до різних солодощів. Також, якщо ви втомились,   ви можете випити прохолодні напої власного виробництва або свіжезварену каву від «LACAFE».
У день відкриття маркету «LAFAR» кожен,  хто зробив покупку на суму від 200 грн,  мав змогу взяти участь у миттєвій лотереї, де розігрувалися корисні призи -  від велосипеду до продуктових наборів. Це оригінальне рішення дуже сподобалося багатьом мешканцям нашого міста і біля лотерейного барабану зібралось чимало бажаючих випробувати свою удачу. А інші просто отримали багато позитивних емоцій від покупок у цьому маркеті.
На відкритті були присутні не тільки дорослі,  а й діти, які отримали на честь відкриття маркету безкоштовне морозиво та наперебій фотографувалися з фірмовим символом маркету «LAFAR» - веселою зеброю Лафариком. Її два кольори, чорний та білий, поєднують у собі дві головні мети команди – об’єднати якісні товари з доступними цінами.
"LAFAR" - це супермаркет, в якому на кожній полиці є те, що тобі дуже потрібно!
Маркет розташований за адресою: вул. Карла Маркса,  1.
Графік роботи:
Супермаркет "LAFAR" – цілодобово;
Кафетерій «LACAFE»: з 08.00 до 22.00.
           
Категорія: СУСПІЛЬСТВО | Додав: Nasha-zorya (2020-09-01)
Переглядів: 1944 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Наша адреса
Редакція газети "Наша зоря"
вул. Карла Маркса,25
м. Селидове, Донецька обл. 85400



+3-8-06237-7-25-89, 050-034-38-28 nasha-zorya@ukr.net
Мапа
sample map