Головна » Статті » СУСПІЛЬСТВО

Освітяни провели щорічну педагогічну конференцію
28 серпня у приміщенні Селидівської загальноосвітньої гімназії відбулась щорічна серпнева педагогічна конференція, на яку зібрались освітяни з усіх загальноосвітніх закладів Селидівської міської ради.

Перед початком заходу увазі педагогів була представлена виставка творчих доробок вчителів та учнів шкіл, а також роботи своїх вихованців представили заклади дошкільної освіти.

Зі сцени привітали учасників конференції та подарували гарний настрій своїм виступом вихованці  Центру творчості дітей та юнацтва м. Селидове.

Відкрила захід завідувач міського методичного кабінету Валентина Панасенко. Вона побажала вчителям сил, наснаги та гарного початку нового навчального року.

До педагогів звернувся Селидівський міський голова Віктор Ремізов. Він висловив свою пошану вчителям за їх нелегку справу та підкреслив, що сьогодні наша держава крокує курсом реформ, і з кожним днем ці кроки стають дедалі впевненішими і чіткішими.

Міський голова також наголосив, що наше місто демонструє гарні результати на олімпіадах, ЗНО та у різноманітних конкурсах. В цьому році за підсумками зовнішнього незалежного оцінювання найкращі результати показали учні Селидівської загальноосвітньої гімназії. Вони посіли друге місце у рейтингу шкіл Донецької області.

Начальник відділу освіти Яна Передрій привітала освітян з початком нового навчального року. Вона побажала міцного здоров'я, творчих здобутків та злагоди, а також  подякувала за плідну працю та успішну підготовку до нового навчального року.

Голова міської профспілки працівників освіти Олена Гайчук ознайомила присутніх зі змінами в організації роботи вчителів та зі змінами в тарифних ставках.

Також перед присутніми виступила директор Селидівського центру зайнятості Галина Головченко. Вона приєдналась до привітань та  проінформувала про перелік профорієнтаційних послуг, які надає центр зайнятості учнівській молоді.

Після завершення офіційної частини педагогам було запропоновано пройти до педагогічних студій та взяти участь у цікавих майстер-класах, тренінгах та практичних заняттях.

Після невеликої перерви учасники конференції зібралися на брифінг «Кроками маршруту в майбутнє нової української школи». З докладом на тему: «Реформування й осучаснення освіти Селидового» виступила провідний спеціаліст відділу освіти міської ради з питань загальної середньої освіти Тетяна Мелікова.

Розглядалися й інші теми, а саме: «Підсумки реформування «Нової української школи: плюси та мінуси»,  «Порівняльна характеристика рівня навчальних досягнень випускників початкової школи та учнів 5 класу», «Підсумки ДПА з математики у 9 класі. Підсумки ДПА з української мови в 11 класі», «Група подовженого дня як освітня послуга», «Робота з обдарованими учнями. Призовий фонд ІІІ (обласного)  етапу предметних олімпіад».
     

Категорія: СУСПІЛЬСТВО | Додав: Nasha-zorya (2019-08-30)
Переглядів: 338 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Наша адреса
Редакція газети "Наша зоря"
вул. Карла Маркса,25
м. Селидове, Донецька обл. 85400



+3-8-06237-7-25-89, 050-034-38-28 nasha-zorya@ukr.net
Мапа
sample map