Головна » Статті » СУСПІЛЬСТВО

«У фокусі сім'я»
Відділ культури Селидівської міської ради разом з центральною міською бібліотекою для дорослих проводить конкурс «У фокусі сім’я». Конкурс проводиться в рамках проекту «Селидове – джерело натхнення», за підтримки Міжнародної організації з міграції, що фінансується Урядом Японії  з липня 2017 по березень 2018 року.
Метою конкурсу є визначення цінностей  сім’ї, дитини, формування позитивного відношення до сімейних традицій, сімейного устрою.
Сам конкурс буде проводитися у три етапи:
І етап (липень–вересень 2017 р.) – Сімейне фото: надаються  сімейні  фотографії у роздрукованому вигляді (формат А4) або на електронних носіях. Кількість фоторобіт від однієї особи не обмежена.
Фотографії повинні мати назву.  Розміщуючи фото,  учасник дає згоду на демонстрацію фотороботи під час фотовиставки «У фокусі сім’я» і використання її в засобах масової інформації (у рамках освітлення процесу і результатів). Адміністрація залишає за собою право видаляти некоректні знімки і коментарі без попередження сторін.
ІІ етап (жовтень–грудень 2017 р.) – «Сім’я вчора, сьогодні, завтра»: конкурс есе, нарисів, оповідань про свою сім’ю, традиції, сімейний родовід. Роботи надаються  в надрукованому або електронному вигляді
ІІІ етап (січень – лютий 2018 р.)  - презентації «Сімейні звичаї та обряди».
Розповідь про свою сім’ю, родину, миттєвості сімейного щастя, особливості сімейних звичаїв різних народностей. Матеріал може  бути в друкованому вигляді, усній формі (під час підсумкового свята) або у вигляді електронної презентації.
До конкурсу не допускаються роботи, які пропагують насильство, релігійну та етнічну ворожнечу, містять політичну рекламу.
Усі учасники будуть нагороджені дипломами. На переможців очікують презенти від Міжнародної організації з міграції, що фінансується Урядом Японії.
Роботи надавати до Селидівської центральної міської бібліотеки або у редакцію газети «Наша зоря». Довідки за телефоном:  7-19-86
Бажаємо удачі всім учасникам!
Категорія: СУСПІЛЬСТВО | Додав: Nasha-zorya (2017-07-14)
Переглядів: 404 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
Редакція газети "Наша зоря"
вул. Карла Маркса,25
м. Селидове, Донецька обл. 85400



+3-8-06237-7-25-89, 050-034-38-28 nasha-zorya@ukr.net
Мапа
sample map