Головна » Статті » СУСПІЛЬСТВО

Учні гімназії побували на Всеукраїнському форумі

 16-17 листопада делегація учнів Селидівської загальноосвітньої гімназії у складі О.Медвецькій (5(9)-Б), В.Міхедькіної (6(10) кл.) та педагога-організатора В.Г.Борульник представляли Донецьку область на Всеукраїнському учнівському форумі «Молодь – майбутнє України», який відбувся в мальовничому місті Горішні Плавні Полтавської області.

Метою форуму було - розвиток молодіжного руху шляхом формування життєвих навичок необхідних для побудови європейського суспільства, набуття комунікативної компетентності, вміння працювати з інформацією, використовувати її для взаєморозуміння молоді різних регіонів. На базі місцевої ЗОШ №2 зібралися понад 90 учасників - 27 команд з 10 областей України.

Форум проходив під патронатом міського голови Горішньоплавнівської міської ради, відділу освіти, відділу у справах сім’ї та молоді, служби у справах сім’ї та молодіжної політики у рамках реалізації проекту «Центр глобального молодіжного партнерства». Програма форуму була дуже насиченою, пізнавальною та цікавою. На урочистому відкритті учасників привітали директор ЗОШ №2 та керівник проекту Людмила Пікуль, гості та партнери.

Основна робота учасників форуму була сконцентрована у роботі комітетів, які детально працювали за темами: глобальні цілі сталого розвитку-2030, підтримка хорошого здоров’я, чиста вода і належні санітарні умови, мир і справедливість, співпраця заради досягнення мети.

Детальніше про цю поїздку читайте у наступному номері «Нашої зорі» (від 30 листопада).

Категорія: СУСПІЛЬСТВО | Додав: Nasha-zorya (2017-11-23)
Переглядів: 508 | Теги: Селидівська гімназія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
Редакція газети "Наша зоря"
вул. Карла Маркса,25
м. Селидове, Донецька обл. 85400



+3-8-06237-7-25-89, 050-034-38-28 nasha-zorya@ukr.net
Мапа
sample map