Головна » Статті » СУСПІЛЬСТВО

В Селидовому відкрили молодіжну платформу
 29 грудня відбулось відкриття платформи молодіжних та дитячих ініціатив «START UP» (у БК м. Селидове), яке стало можливим завдяки реалізації проекту «Гідна країна для гідних людей» за ініціативи та підтримки голови Донецької ОДА Павла Жебрівського.
Очолила платформу молодий селидівський підприємець Ірина Полгородник. Тепер в Селидовому є місце, де молодь та діти зможуть реалізувати свої креативні ідеї.
У відкритті прийняли участь начальник управління у справах сім’ї та молоді ДонОДА Лілія Золкіна та перший заступник Селидівського міського голови Інна Терещенко. Вони разом з Іриною Полгородник та найменшими учасниками події урочисто перерізали стрічку.
Лілія Іванівна привітала присутніх дітей та молодь  з новим надбанням. Також вона анонсувала відкриття другої молодіжної платформи в Селидовому, яке відбудеться в січні. Ірина Полгородник розповіла, що молодь та діти займатимуться в різних напрямках: моделінг, дизайн-студія, хореографія, волонтерство, зйомки соціальних клипів, ютуб-канал, блогінг, а ще для них проводитимуть тренінги з бізнесу підприємці Селидового та інше. Цей список буде змінюватись залежно від ініціатив відвідувачів платформи. Тож, залишилось селидівській молоді не стояти осторонь. Є місце, а інше – за ними. 
 IMAGE3$     
  
Категорія: СУСПІЛЬСТВО | Додав: Nasha-zorya (2017-12-29)
Переглядів: 857 | Теги: Молодіжна платформа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Наша адреса
Редакція газети "Наша зоря"
вул. Карла Маркса,25
м. Селидове, Донецька обл. 85400



+3-8-06237-7-25-89, 050-034-38-28 nasha-zorya@ukr.net
Мапа
sample map