Головна » Статті » СУСПІЛЬСТВО

В Селидовому привітали педагогів
Напередодні Дня працівників освіти в Селидовому для педагогів  відбулось одразу два святкових заходи.

2 жовтня освітян вітали в актовому залі Центру творчості дітей та юнацтва Селидового. Їх увазі була представлена творча виставка вихованців ЦТДЮ та святковий концерт, також підготовлений силами працівників і вихованців Центру творчості.

Працівників освіти з їх святом привітали перший заступник Селидівського міського голови Інна Терещенко, начальник відділу освіти Яна Передрій і голова профспілки працівників освіти Олена Гайчук.

А 3 жовтня урочистий захід відбувся у великому залі засідань Селидівської міської ради. У залі зібрались представники великої педагогічної родини міста – працівники загальноосвітніх закладів, дошкільних та позашкільних навчальних закладів, гірничого технікуму,професійного ліцею, мистецьких шкіл тощо.

З вітальним словом до освітян звернувся Селидівський міський голова Віктор Ремізов. Він подякував педагогам за їх нелегку працю і високі досягнення у роботі та підкреслив, що цього року міською радою було прийнято рішення преміювати тих вчителів, учні яких показали найвищі результати на обласному і Всеукраїнському рівні. Так грошовими сертифікатами було нагороджено О.О.Косолап, вчителя української мови та літератури загальноосвітньої гімназії   – за ІІ місце у рейтингу шкіл Донецької  області за результатами ЗНО, О.О.Кобець, учителя біології Української загальноосвітньої школи №12 – за підготовку переможця Всеукраїнської олімпіади з біології, а також  О.М.Старко (гімназія), Т.В.Тельнюк (ЗОШ №12), Ж.Б.Зацарну (ЗОШ №22), О.О.Артьомову (гімназія), В.Л.Корнюхову (гімназія), Е.М.Даниліну (ЗОШ №13), Ю.Ю.Сухорукову (ЗОШ №13), Л.В.Лозову (ЗОШ №6), А.М.Міщенко (гімназія), І.В.Годорожу (ЗОШ №6), Л.В.Германович (гімназія), К.В.Савулу (ЗОШ №6).

Ряд педагогів отримали грамоти та подяки від Департаменту освіти і науки Донецької облдержадміністрації та від Селидівської міської ради.

Також педагогів привітали Гірницький міський голова Сергій Коваленко, заступник Українського міського голови Олена Коломоєць, Курахівський селищний голова Ірина  Фунтікова,  Цукуринський селищний голова Олександр Ярош. Колег вітали начальник віділу освіти Яна Передрій, директори: професійного ліцею - Лідія Резніченко, гірничого технікуму – Анатолій Цеватенко, мистецької школи Селидового – Валентина Джумурат. Свої  пісні і танці подарували вихованці і викладачі Центру дозвілля та українських традицій, Центру творчості дітей та юнацтва, студенти та учні технікуму і ліцею.

Детальніше – в «Нашій зорі» за 10 жовтня ц. р.

            
Категорія: СУСПІЛЬСТВО | Додав: Nasha-zorya (2019-10-03)
Переглядів: 478 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Наша адреса
Редакція газети "Наша зоря"
вул. Карла Маркса,25
м. Селидове, Донецька обл. 85400



+3-8-06237-7-25-89, 050-034-38-28 nasha-zorya@ukr.net
Мапа
sample map