Головна » Статті » СУСПІЛЬСТВО

В школах міста пролунав Перший дзвоник
Чарівниця-осінь повернулася і знову скликала галасливу дітвору за парти. Перший дзвоник – незабутнє і чарівне свято, на яке діти чекають із нетерпінням. В очах одинадцятикласників проглядається легкий смуток, адже для них це останній Перший дзвоник. А в очах першокласників – радість і хвилювання: для них сьогодні відкривається перша сторінка великої книги Знань.
Цього року за парти загальноосвітніх закладів Селидового сіли 4110 учнів, з них 191 одинадцятикласник та 432 першокласники. Саме їм цього дня була приділена головна увага.
В загальноосвітній гімназії,  куди ми завітали цього року,  56 першокласників (або п’ятикласників, адже навчання тут починається з п’ятого класу) та 34 учня випускних класів. До всіх учнів гімназії з вітальним словом звернулась директор закладу Алла Куцева. Вона побажала їм гарного навчального року і коротко зупинилась на здобутках гімназистів за минулий період. Серед них – друге місце в загальнообласному рейтингу навчальних закладів  за результатами ЗНО-2019. 
Право дати перший дзвоник було надано ученикам випускного 7 (11) А класу Марку Унгурян та Олександрі Медвецькій.
Після шкільної лінійки відбувся перший урок,  на який першокласники пішли у супроводі найстарших учнів школи.
Хочеться вірити, що цей день назавжди залишиться у пам’яті учнів, а школа стане для них другою домівкою. Хай же щастить школярам у всьому, а вчителі обов’язково докладуть всіх зусиль,  щоб зробити години перебування учнів у школах веселими, корисними і продуктивними!
        
Категорія: СУСПІЛЬСТВО | Додав: Nasha-zorya (2019-09-02)
Переглядів: 384 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Наша адреса
Редакція газети "Наша зоря"
вул. Карла Маркса,25
м. Селидове, Донецька обл. 85400



+3-8-06237-7-25-89, 050-034-38-28 nasha-zorya@ukr.net
Мапа
sample map