Головна » Статті » СУСПІЛЬСТВО

Вихованці ЦТДЮ зустрілись з правоохоронцями
Екскурсії вихованців Центру творчості дітей та юнацтва в Селидівський відділ поліції вже стали доброю традицією. На цей раз знайомилися з роботою поліцейських діти з творчих колективів «Комп'ютерна школа» і «Роксолана» (керівники: Н.Д.Мехоношина, В.І.Бутікова). У ролі «екскурсоводів» виступили: майор полиции О.О.Жердецькій, старший слідчий национальной полиции О.М.Карнаух, інспектор Р.П.Карнаух, А.Н.Кочеткова, В.О. Кущ.
Поліцейські розповіли гостям про роботу різних підрозділів відділу, відповіли на питання дітей. У розмові піднімалися теми розкриття злочинів і покарання підлітків за правопорушення.
Перед тим, як прийти в гості до працівників правоохоронних органів вихованці розіграли сценки про правопорушення: «Вимагання грошей старшокласниками у молодших школярів», «Неправдиве повідомлення про  замінування  будівлі ЦТДЮ»,  «Крадіжка сумки  у бабусі на вулиці» за цими епізодами діти задавали питання  про покарання підлітків за такі дії.
На зустрічі дітям було продемонстровано пістолети і автомати, наявні в арсеналі поліції. Правоохоронці звернули увагу вихованців на те, що намагаються не застосовувати зброю в роботі, адже головне - своєчасно попередити злочин. Діти  із задоволенням скористалися унікальною можливістю приміряти бронежилети, потримати в руках справжню зброю, що перебуває на озброєнні МВС. 

  
Категорія: СУСПІЛЬСТВО | Додав: rodik8981 (2016-04-20)
Переглядів: 551 | Теги: екскурсії | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
Редакція газети "Наша зоря"
вул. Карла Маркса,25
м. Селидове, Донецька обл. 85400



+3-8-06237-7-25-89, 050-034-38-28 nasha-zorya@ukr.net
Мапа
sample map