Головна » Статті » СУСПІЛЬСТВО

Всеукраїнський конкурс професійної майстерності «WorldSkills Ukraine-2019»
У Маріуполі на базі спортивного комплексу «Іллічівець» з 13 по 15 листопада 2019 року проходив регіональний конкурс професійної майстерності «WorldSkills Ukraine-2019».

Більше п'ятдесяти молодих спеціалістів з різних міст Донецької області, віком від 18 до 22-х років, змагалися у своїй професійній майстерності. Свої знання і вміння демонстрували слюсарі, машиністи крана, електромонтери, зварювальники, кухарі, токарі та машиністи тепловоза. Більше 1000 гостей конкурсу мали можливість познайомитися з професіями, які сьогодні найбільш затребувані на ринку праці.

Селидівський професійний ліцей також брав участь у цих цікавих, сучасних і перспективних змаганнях. Він делегував на конкурс учня третього курсу групи електрогазозварювальників Артура Папяна.

Програма змагань була дуже насичена. Для кожного з напрямків були підготовлені спеціальні робочі місця і перелік завдань. Для зварників підготували спеціальні зварювальні пости з джерелами живлення зварювального струму, інструментами, вентиляцією. Конкурсні завдання складалися з двох модулей: ручне дугове зварювання і напівавтоматичне.

Конкурс продемонстрував перспективність робітничих професій, їх змістовність, сучасність, надав змогу отримати цінний досвід та довів, що навіть такі важкі професії можуть бути цікавими для молоді.

Учасники та переможці отримали від генерального спонсора компанії «Метінвест» цінні подарунки та грамоти.
 

Категорія: СУСПІЛЬСТВО | Додав: Nasha-zorya (2019-11-21)
Переглядів: 435 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Наша адреса
Редакція газети "Наша зоря"
вул. Карла Маркса,25
м. Селидове, Донецька обл. 85400



+3-8-06237-7-25-89, 050-034-38-28 nasha-zorya@ukr.net
Мапа
sample map