Головна » Статті » СУСПІЛЬСТВО

Вшанували пам’ять полеглих захисників України
Відповідно до Указу Президента України Володимира Зеленського від 23.08.2019 року, відтепер в нашій країні 29 серпня встановлено як День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

З цього приводу сьогодні, 29 серпня, у Центрі дозвілля та українських традицій м. Селидове відбулась година-реквієм, присвячена пам’яті полеглих захисників України. На захід зібрались представники місцевої влади, військові, ветерани АТО та мешканці міста.

Присутні мали змогу переглянути книжкову виставку «Все починалося з майдану», а також на екрані демонструвалися кадри з фільму «Іловайськ». Одразу після того, як пролунав гімн України, ведучі оголосили захід відкритим.

Першому слово було надано Селидівському міському голові Віктору Ремізову.  У своєму зверненні він згадав жахливі події тих днів та наголосив, що найвищою нагородою для тих, хто уцілів, є життя, а для загиблих – пам’ять. Пам’ять про наших загиблих воїнів залишиться назавжди в наших серцях. 

Також до присутніх звернувся голова громадської організації «Селидівське об’єднання учасників АТО «Моноліт» Володимир Рибаков.

Протягом всього заходу ведучі нагадували присутнім про сумні сторінки цієї неоголошеної війни – Донецький аеропорт, Іловайськ, Дебальцеве…, а на екрані демонструвалися фото воїнів-земляків.

Зі сцени душевні пісні виконали Юлія Турянська, Вікторія Самойленко, Раїса Калічак, тріо «Гармонія».

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих захисників України, серед яких і двоє наших земляків – Олександр Сухінін та Денис Остроушко.

Після закінчення заходу міський голова відвідав офіс громадської організації «Селидівське об’єднання учасників АТО «Моноліт» та поспілкувався з представниками організації. 
   

Категорія: СУСПІЛЬСТВО | Додав: Nasha-zorya (2019-08-29)
Переглядів: 307 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Наша адреса
Редакція газети "Наша зоря"
вул. Карла Маркса,25
м. Селидове, Донецька обл. 85400



+3-8-06237-7-25-89, 050-034-38-28 nasha-zorya@ukr.net
Мапа
sample map