Головна » Статті » СУСПІЛЬСТВО

Завершено ремонт будівлі амбулаторії №5 смт Курахівка
«Наша зоря» вже розповідала, що завдяки ініціативним мешканцям смт Курахівка Центр первинної медико-санітарної допомоги та громада селища отримали грант від ДТЕК на ремонт фасаду амбулаторії загальної практики-сімейної медицини №5.

Такий грант став можливим завдяки участі ініціативної групи в конкурсі міні-грантів від ДТЕК «Громада своїми руками» з проектом «Сучасна амбулаторія».

23 липня представник адміністратора конкурсу вручив Сертифікат на 35 тис. грн головному лікарю ЦПМСД Олені Марченко, також 44 тис. грн для співфінансування проекту виділила Селидівська міська рада.

І ось днями ремонт фасаду було завершено. За ці кошті було відремонтовано зовнішні стіни фасаду, проведено його фарбування, відремонтовано ґанок, замінено двері, тощо.

У четвер, 19 вересня, Селидівський міський голова Віктор Ремізов, директор ТОВ ЦЗФ «Курахівська» Юрій Долбієв, головний лікар КНП «ЦПМСД Селидівської міської ради» Олена Марченко, Курахівський селищний голова Ірина Фунтікова побували в амбулаторії та на власні очі оцінили виконаний ремонт.

Віктор Ремізов подякував компанії ДТЕК за гарну ініціативу та передав Подяки від Селидівської міської ради за дієву участь в реалізації конкурсу міні-грантів директору з регіональної політики ТОВ «ДТЕК Енерго» Тетяні Оверіній та безпосередньо директору ТОВ «ЦЗФ «Курахівська» Юрію Долбієву.

Подробиці в «Нашій зорі» за 26 вересня ц.р.
     

Категорія: СУСПІЛЬСТВО | Додав: Nasha-zorya (2019-09-19)
Переглядів: 345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Наша адреса
Редакція газети "Наша зоря"
вул. Карла Маркса,25
м. Селидове, Донецька обл. 85400



+3-8-06237-7-25-89, 050-034-38-28 nasha-zorya@ukr.net
Мапа
sample map