Головна » Статті » СУСПІЛЬСТВО

«Жми на RECord!»
Традиційний фестиваль дитячих та молодіжних засобів масової інформації «Жми на Record!» зібрав навколо себе юних журналістів та кореспондентів з різних куточків України.

З 26 по 29 вересня 2019 року у місті Святогірськ на базі оздоровчого комплексу «Перлина Донеччини» відбувся XVII Відкритий фестиваль дитячих та молодіжних ЗМІ України в Донбасі «Жми на RECord!» Фестиваль зібрав понад 120 представників з Київської, Харківської, Миколаївської, Полтавської, Вінницької, Луганської та Донецької областей. Мета фестиваля - розвиток молодіжного інформаційного простору, поглиблення міжрегіонального співробітництва в галузі молодіжної журналістики, підвищення медіа грамотності та критичного мислення серед молоді нашої держави.

 Участь у фестивалі взяла і команда «25 кадр» Селидівської загальноосвітньої гімназії, яка представила свої творчі роботи у номінації «Телебачення». За активну участь, креативність, проявлену під час проведення фестивалю, учениці 7(11)-Б класу Олександра Чиркова, Софія Звягінцева та керівник команди В.Г.Борульник були нагороджені дипломом за зайняте ІІІ місце у номінації «Телебачення». Фестиваль став важливим кроком для молодих журналістів та кореспондентів, які у майбутньому будуть продовжувати свою роботу на високому професійному рівні.
  

Категорія: СУСПІЛЬСТВО | Додав: Nasha-zorya (2019-10-03)
Переглядів: 353 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Наша адреса
Редакція газети "Наша зоря"
вул. Карла Маркса,25
м. Селидове, Донецька обл. 85400



+3-8-06237-7-25-89, 050-034-38-28 nasha-zorya@ukr.net
Мапа
sample map