Головна » Статті » СПОРТ

"Донецька область обирає здоровий спосіб життя": Селидове передало естафету флешмобу в Мирноград
15 листопада 2019 року в Донецькій області стартував спортивний флешмоб з передачею символічного Кубку «Донецька область обирає здоровий спосіб життя». Цей Кубок крокує 11 містами Донецької області, серед яких і Селидове, яке прийняло естафету 12 грудня від Вугледару.

У п’ятницю, 10 січня, в ДЮСШ м. Селидового відбувся спортивний флешмоб і передача естафети місту Мирноград. Захід зібрав близько сотні  учасників – школярів і представників спортивної громадськості. Учасники флешмобу під запальну музику синхронно виконували нескладні спортивні рухи, і з цим завданням усі впоралися на відмінно, добре розігрівши м’язи та отримавши заряд бадьорості й позитиву.

Присутніх привітали виконавчий директор відділення Національного Олімпійського комітету України в Донецький області Дмитро Подопригора та директор КЗ «ДЮСШ м. Селидового» Олександр Шостак. Як підкреслив Дмитро Юрійович, проведення флешмобу в Селидовому  співпало зі стартом Юнацьких Олімпійських Ігор у Швейцарії, тож школярі в рамках флешмобу розгорнули на підтримку нашої збірної олімпійський прапор.

Після цього відбулась офіційна передача символічного Кубку «Донецька область обирає здоровий спосіб життя». Естафету начальник відділу сім’ї, молоді та спорту Селидівської міської ради Андрій Косенок передав начальнику відділу сім’ї, молоді та спорту м. Мирноград Роману Дегтярьову.
     
Категорія: СПОРТ | Додав: Nasha-zorya (2020-01-10)
Переглядів: 470 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Наша адреса
Редакція газети "Наша зоря"
вул. Карла Маркса,25
м. Селидове, Донецька обл. 85400



+3-8-06237-7-25-89, 050-034-38-28 nasha-zorya@ukr.net
Мапа
sample map