Головна » Статті » СПОРТ

Команда Селидового взяла головний кубок «Веселих стартів»

15 грудня у ДЮСШ м.Селидове (Палац спорту «Авангард») пройшов фінал обласних змагань серед школярів «Веселі старти». В ньому прийняли участь команди-переможниці відбірних зональних етапів серед міст та районів Донецької області. А саме команди Ясинуватського, Волноваського та Бахмутського районів; міст Селидове, Торецьк та Вугледар.
Урочисто відкрили змагання начальник відділу з питань фізичної культури та спорту Селидівської міськради С.Ю.Горбунов та директор обласного спортивного центру «Спорт для всіх» С.А.Головченко.
В результаті запеклої боротьби місця в змаганнях розподілися таким чином: серед районів І місце посіла команда Ясинуватського району; ІІ забрав Бахмутський район; ІІІ місце -Волноваський. Серед міст: І місце - місто Селидове; ІІ місце - місто Торецьк; ІІІ місце – місто Вугледар. Переможці отримали цінні подарунки, медалі, грамоти та кубки.

За команду нашого міста виступала загальноосвітня школа №18 м. Гірник (тренери Л.С.Коршун та Л.А.Черкасова). Вітаємо переможців та їх вчителів!

 
Категорія: СПОРТ | Додав: nashazorya (2016-12-15)
Переглядів: 425 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
Редакція газети "Наша зоря"
вул. Карла Маркса,25
м. Селидове, Донецька обл. 85400



+3-8-06237-7-25-89, 050-034-38-28 nasha-zorya@ukr.net
Мапа
sample map