Головна » Статті » СПОРТ

Селидове приймало Чемпіонат області зі спортивної аеробіки
15 лютого в ДЮСШ м. Селидове відбувся Чемпіонат Донецької області зі спортивної аеробіки серед юнаків, юніорів та  дорослих. Всього у змаганнях взяли участь 120 чоловік з чотирьох міст: Гірника, Мирнограда, Селидового та  Українська.

Команда Селидового під керівництвом тренера Лариси Капітонової у складі 35 чоловік виборола три других місця та  дев’ять третіх.

Серед юніорів в індивідуальних виступах другим став Олександр Пишний,  в парах - 2 місце у Олександра Пишного та Анастасії Кудинової, також друге місце вибороли Олександр Пишний, Анастасія Кудінова та Анастасія Папакіна в трійках.

В категорії «діти» треті місця вибороли: Савелій Сайко та Єлизавета Березовська (пари),  Аліна Ба­банська,  Владислава Ти­ригіна та Єлизавета Березовська (трійки),  Євангеліна Сметаніна, Єлизавета Березовська, Владислава Тиригіна,  Аліна Бабанська,  Анастасія Тарасова (групи) та вони ж   разом з Мариною Костюковою в розділах  «аеро-денс»,  «аеро-степ» та «аеро-фанк».

В категорії «діти-міні» призові місця посіли: Вероніка Капітонова, Єсенія Оніщенко, Арина Дерев’янко (трійки, 3 м.),  Аліна Тимченко,  Вероніка Мусінова,   Ірина Лащівська,  Діана Полянцева,  Дар’я Свобода (групи,  3 м.),  Вероніка Капітонова, Єсенія Оніщенко,  Арина Дерев‘янко,  Олександра Безрук,  Софія Мірошник,  Ніка Бабій,  Марія Буднік, Софія Корюкіна («аеро-степ»,  3 м.).

В загальнокомандному заліку перше місце посіла

команда Мирнограда,  друге – Гірника,  третє – Селидового.

Всі переможці та призери отримали грамоти і медалі від Федерації спортивної аеробіки і фітнесу Донецької області та грамоти і солодкі подарунки - від Управління фізичної культури та спорту ДонОДА.
      

Категорія: СПОРТ | Додав: Nasha-zorya (2020-02-20)
Переглядів: 385 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Наша адреса
Редакція газети "Наша зоря"
вул. Карла Маркса,25
м. Селидове, Донецька обл. 85400



+3-8-06237-7-25-89, 050-034-38-28 nasha-zorya@ukr.net
Мапа
sample map