Головна » Статті » СПОРТ

Селидове – серед кращих міст Донецької області з розвитку фізичної культури та спорту

Третього квітня в Краматорську відбулося підсумкове засідання колегії Управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації під головуванням начальника управління Володимира Мицика.

У заході взяли участь керівники органів управління фізичною культурою та спортом виконкомів міських рад, райдержадміністрацій, військово-цивільних адміністрацій, керівники обласних спортивних організацій, дитячо-юнацьких спортивних шкіл, районних організацій ВФСТ «Колос», директори центрів «Спорт для всіх», представники обласних федерацій з олімпійських та неолімпійських видів спорту.

На колегії були підведені підсумки роботи з розвитку за 2018 рік керівників органів управління фізичною культурою та спортом, сім’ї та молоді виконкомів міських рад, райдержадміністрацій, військово-цівільних адміністрацій, об’єднаних територіальних громад Донецької області. Рейтинг був складений на основі 18-ти показників.

 І місце у зведеному рейтингу (серед міст ІІ-ої групи) посів начальник відділу сім’ї, молоді та спорту Селидівської міської ради Сергій Горбунов.

Серед міст і районів місця розподілилися наступним чином. Кращими у першій групі міст стали (з першого по третє місця відповідно) Маріуполь, Слов’янськ і Бахмут, у другій групі міст – Селидове, Покровськ і Добропілля, у третій групі міст – Вугледар, Авдіївка і Мирноград.

Хочемо зазначити, що у другу групу, до якої входить наше місто, увійшли міста: Селидове, Покровськ, Добропілля, Дружківка, Костянтинівка, Торецьк.

Серед районів місця з першого по третє відповідно розподілилися наступним чином: у першій групі районів – Слов’янський, Великоновоселківський, Волноваський, у другій групі – Нікольський, Костянтинівський і Мангушський, серед об’єднаних громад місця розподілилися наступним чином: у першій групі – Лиманська, Соледарська, Миколаївська громади, у другій групі – Андріївська, Черкаська, Шахівська громади.

Поздоровляємо всіх працівників фізичної культури та спорту міста, наших спортсменів, просто любителів спорту з високою оцінкою їх роботи з розвитку фізичної культури і спорту в нашому місті.

Так тримати!

 

 

Категорія: СПОРТ | Додав: Nasha-zorya (2019-04-04)
Переглядів: 367 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Наша адреса
Редакція газети "Наша зоря"
вул. Карла Маркса,25
м. Селидове, Донецька обл. 85400



+3-8-06237-7-25-89, 050-034-38-28 nasha-zorya@ukr.net
Мапа
sample map