Головна » Статті » СПОРТ

У Гірнику пройшли традиційні регіональні змагання з волейболу

23 березня у БК м. Гірник, у приміщенні спортивної зали стадіону «Авангард», відбулися традиційні регіональні змагання з волейболу під егідою Селидівської міської ради. Участь у змаганнях взяли команди з 5-ти міст Донецької області: Селидове, Гірник, Авдіївка, Новогродівка, Мар’їнка, а також команда прикордонників.

Під час урочистої церемонії відкриття до всіх присутніх звернувся начальник відділу сім’ї, молоді та спорту Селидівської міської ради Сергій Горбунов. Він від імені Селидівського міського голови Віктора Ремізова привітав спортсменів та вболівальників, побажав чесної боротьби та перемоги усім учасникам змагань. Також до присутніх з привітальним словом від імені Гірницького міського голови Сергія Коваленка звернулась секретар міської ради Олена Колошина. Вона побажала успіхів всім командам.

Після церемонії відкриття відбулось жеребкування. Дізнавшись своїх суперників та отримавши останні настанови від тренерів, спортсмени розпочали змагання. Першими у боротьбу вступили команди з м. Селидове та м. Авдіївка. І вже з перших хвилин гри стало зрозуміло, що жодна команда не збирається поступатися супернику та буде боротися за кожний бал. Спортсмени різними способами намагалися не допускати помилок та завадити тому, щоб м’яч впав на їх полі.

Всі учасники змагань були фізично підготовлені до запеклої боротьби та демонстрували захоплюючу гру, в ході якої і було визначено переможців.

Про результати змагань і переможців читайте в найближчому номері «Нашої зорі» (за 28 березня 2019 року).    

Категорія: СПОРТ | Додав: Nasha-zorya (2019-03-25)
Переглядів: 383 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Наша адреса
Редакція газети "Наша зоря"
вул. Карла Маркса,25
м. Селидове, Донецька обл. 85400



+3-8-06237-7-25-89, 050-034-38-28 nasha-zorya@ukr.net
Мапа
sample map