Головна » Статті » СПОРТ

В Селидовому стартували обласний Чемпіонат з боксу та «Кубок «Шахтарської гвардії»
У четвер, 25 лютого, у спортзалі Палацу спорту «Авангард» відбулось відкриття Чемпіонату Донецької області з боксу серед юнаків 2002-2003 р.н. та відкритий турнір Донецької області з боксу  «Кубок «Шахтарської гвардії». На змагання прибули 160 боксерів із 16 міст Донеччини: Авдіївка, Бахмут, Білозерське, Селидове, Українськ, Гірник, Маріуполь, Волноваха, Вугледар, Димитрове, Дружківка, Краматорськ, Красноармійськ, Новогродівка, Соледар, Часов Яр.
     
На церемонії відкриття були присутні організатори та почесні гості. Після об’яви членів судейського складу, першому слово було надано Селидівському міському голові В.В.Ремізову. На початку промови Віктор Володимирович зауважив на той факт, що Селидове потроху стає обласним центром проведення спортивних змагань. І впевнений, що ця тенденція продовжуватиметься. Всім спортсменам побажав волі до перемоги і високих результатів. Також слово було надано народному депутату України С.М.Сажко, головному судді змагань, судді міжнародного класу І.В.Капітонову, президенту федерації боксу м.Селидове, судді міжнародної категорії О.Є.Шостаку. Від спонсорів змагань – ДП «Селидіввугілля» слово було надано представнику трудового колективу шахти «Україна»М.М.Федоріну та шахти «Росія», дворазовому чемпіону України і світу, з гирьового спорту серед ветеранів І.М Бутрію. Всі вони бажали учасникам чесного суддівства, наснаги, волі до перемоги. Крім того, організаторами турніру були начальник відділу з питань фізичної культури та спорту С.Ю.Горбунов, директор дитячо-юнацької спортивної школи м.Селидове, майстер спорту СРСР з вільної боротьби Ю.І.Гуменюк, директор дитячо-юнацької спортивної школи шахти «Україна» ім. В.Мірошніченка Іванов В.П.
Право традиційного підняття державного прапору під гімн України було надано учням Вищого училища олімпійського резерву ім. С.Бубки, кандидатам в майстри спорту України Емілю Гачаєву і Павлу Кинжакову. На цьому І.В.Капітонов та О.Є.Шостак об’явили церемонію відкриття завершеною.
Буквально через кілька хвилин розпочались бої наймолодших боксерів, які тривали до вечора. І протягом двох наступних днів спортсмени змагались за головний приз. Крім того, проходив відбір тих спортсменів, хто представлятиме обласну команду на Чемпіонаті України.
Слідкували за виконанням правил під час бою двоє суддів національної категорії, та 11 першої.
Остаточні підсумки змагань ми опублікуємо у неділю.

Категорія: СПОРТ | Додав: rodik (2016-02-26)
Переглядів: 790 | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
Редакція газети "Наша зоря"
вул. Карла Маркса,25
м. Селидове, Донецька обл. 85400



+3-8-06237-7-25-89, 050-034-38-28 nasha-zorya@ukr.net
Мапа
sample map