Головна » Статті » СПОРТ

В Селидовому стартував ХХХІ Відкритий Чемпіонат Донецької області з боксу на призи Віктора Мірошниченка
Сьогодні, 18 вересня, в ДЮСШ м. Селидове стартував чотириденний Відкритий Чемпіонат Донецької області з боксу серед спортсменів (хлопців та дівчат) 2004-2007 року народження на призи заслуженого майстра спорту, олімпійського призера 1980 року, чемпіона Європи Віктора Мірошниченка.
Це вже 31-й турнір на честь нашого відомого боксера, що проходить в його рідному краї. 
Взяти участь в змаганнях приїхали 184 спортсмени з 20 міст Донеччини та Дніпропетровщини.
Чемпіонат відбувається за сприянням Селидівського міського голови Віктора Ремізова, під патронатом Регіональної федерації боксу Донецької області, управління фізичної культури та спорту ДонОДА, виконавчого відділення НОК України в Донецькій області, Федерації боксу м. Селидове, за підтримки ДП “Селидіввугілля”, Селидівської територіальної організації профспілки працівників вугільної промисловості України.
З початком змагань юних спортсменів привітали Селидівський міський голова Віктор Ремізов, заслужений майстер спорту з боксу Віктор Мірошниченко, директор ДЮСШ м.Селидове Олександр Шостак, заступник начальника Управління фізичної культури та спорту ДонОДА Сергій Горбунов та інші.
Віктору Мірошниченку від Регіональної федерації боксу було подаровано символічний  «Олімпійський вогонь», який нагадав і йому, і юним боксерам про олімпійські досягнення.
Після офіційної частини розпочалися змагання.
      
Чемпіонат триватиме до суботи. Детальніше про його перебіг та переможців читайте у  газеті “Наша зоря” за 26 вересня ц. р. 
Категорія: СПОРТ | Додав: rodik1 (2019-09-18)
Переглядів: 414 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Наша адреса
Редакція газети "Наша зоря"
вул. Карла Маркса,25
м. Селидове, Донецька обл. 85400



+3-8-06237-7-25-89, 050-034-38-28 nasha-zorya@ukr.net
Мапа
sample map