Головна » Статті » СПОРТ

В Селидовому урочисто відкрили мультифункціональний майданчик
Сьогодні, 20 серпня, біля ДЮСШ м. Селидове відбулось урочисте відкриття мультифункціонального майданчика для занять ігровими видами спорту. Мультифункціональний – бо включає в себе п’ять ігрових зон: поле для тенісу, волейболу, баскетболу, футболу та бадмінтону.
На урочистому відкриті були присутні Селидівський міський голова Віктор Ремізов, заступник начальника управління фізичної культури та спорту ДонОДА Сергій Горбунов, начальник відділу сім’ї, молоді та спорту міської ради Андрій Косенок, директор КЗ «ДЮСШ м. Селидового» Олександр Шостак, а також вихованці Дитячо-юнацької спортивної школи.
З привітальним словом до юних спортсменів звернувся міський голова Віктор Ремізов: «Все, що робиться для розвитку спорту в нашому місті – робиться для дітей, щоб виховувати здорову націю, яка полюбляє заняття спортом!». Естафету привітального слова також прийняв Сергій Горбунов: «Я дуже радий, що місто Селидове продовжує розвиватись і надає нові можливості спортсменам займатися у належних умовах».
В кінці урочистого відкриття Віктор Ремізов та Сергій Горбунов подарували маленьким спортсменам подарунки від міського голови – спортивний інвентар.
Нагадаємо, майданчик було реконструйовано в рамках інвестиційного проєкту «Реконструкція спортивного майданчика зі штучним покриттям, дитячо-юнацької спортивної школи м. Селидове з влаштуванням мультифункціонального майданчика для занять ігровими видами спорту». Вартість робіт за проєктом складала 4303,9  тис. грн, фінансувався проєкт з державного та місцевого бюджетів.
     

 
Категорія: СПОРТ | Додав: Nasha-zorya (2020-08-20)
Переглядів: 972 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Наша адреса
Редакція газети "Наша зоря"
вул. Карла Маркса,25
м. Селидове, Донецька обл. 85400



+3-8-06237-7-25-89, 050-034-38-28 nasha-zorya@ukr.net
Мапа
sample map