Головна » Статті » СПОРТ

В Селидовому відбулись обласні змагання з косікі-карате

В суботу, 4 березня, у залі ДЮСШ м.Селидове стартував Чемпіонат Донецької області з косікі-карате. В ньому прийняли участь 198 каратистів з 10 міст області. Також приїхали позмагатися гості з Луганської області: міст Лисичанськ та Попасна.

Першій слово на офіційному відкритті було надано заступнику Селидівського міського голови Яні Передрій. Вона побажала від імені Віктора Володимировича Ремізова всім спортсменам-учасникам здоров’я, успіху та перемоги. Свої побажання висловили начальник відділу з питань фізкультури та спорту Селидівської міськради Сергій Горбунов, президент Української федерації Шоринзи-рю Кенкокан каратедо, Косікі карате тренер-викладач ДЮСШ м.Селидове Іван Непочатов, а також запрошений командир оперативної протитанкової прикордонної застави Краматорського прикордонного загону Євген Певень. Також серед присутніх були інші почесні гості.

Традиційно розпочався чемпіонат з демонстрації ката (володіння прийомами карате без контакту з суперником) найстаршими учасниками. Одразу на двох площадках свої вміння демонстрували юні каратисти і зовсім малі, але на багатьох із них вже яскравіли помаранчеві пояси, що каже «ми не первачки». Детальніше про здобутки наших каратистів у Чемпіонаті читайте у найближчому номері «Нашої зорі».
     

Категорія: СПОРТ | Додав: rodik1 (2017-03-04)
Переглядів: 781 | Теги: косики карате | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
Редакція газети "Наша зоря"
вул. Карла Маркса,25
м. Селидове, Донецька обл. 85400



+3-8-06237-7-25-89, 050-034-38-28 nasha-zorya@ukr.net
Мапа
sample map