Головна » Статті » СУСПІЛЬСТВО

Гарний настрій та привітання для працівників ЖКГ та побутового обслуговування населення

14 березня в актовому залі Селидівської міської ради відбувся святковий концерт «Гарний настрій» до Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.
З вітальним словом до присутніх працівників ЖКГ міста звернувся секретар міської ради Микола Голубенко. Він від імені Селидівського міського голови Віктора Ремізова привітав всіх з професійним святом та висловив слова подяки за відповідальну та злагоджену роботу на благо міста та його мешканців. Також з привітальним словом до своїх колег звернувся директор КП «Комунальник м. Селидове» Олександр Гомзін.

Приємним моментом стало вручення Почесних грамот. Так Почесною грамотою Департаменту житлово-комунального господарства ДонОДА було нагороджено майстра дільниці благоустрою КП «Комунальник м. Селидове» Людмилу Климову. Грамоти Селидівської міської ради отримали ряд працівників КП «Комунальник м. Селидове», Селидівського РЕМ, селидівських підрозділів: «Димитровтепломережі», КП «Компанія «Вода Донбасу», Красноармійського УГГ; та представники окремих ОСББ Селидового, Гірника, Українська та Цукуриного.

Чудовим подарунком для всіх став святковий концерт від артистів місцевої самодіяльності.

Подробиці – в наступному номері «Нашої зорі» (від 21 березня 2019 року).
          

Категорія: СУСПІЛЬСТВО | Додав: Nasha-zorya (2019-03-14)
Переглядів: 409 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Наша адреса
Редакція газети "Наша зоря"
вул. Карла Маркса,25
м. Селидове, Донецька обл. 85400



+3-8-06237-7-25-89, 050-034-38-28 nasha-zorya@ukr.net
Мапа
sample map