Головна » Статті » СУСПІЛЬСТВО

Рятувальники навчають населення правилам безпечної поведінки з опалювальними приладами та печами на твердому паливі
Велика кількість пожеж в житлі припадає саме на опалювальний сезон, на період холодів. Квартиронаймачі й домовласники за літній період втрачають навички в поводженні з опалювальними приладами, забувають про запобіжні заходи. Та й саме пічне обладнання з часом приходить в непридатність. Тому, з метою профілактики виникнення пожеж та загибелі людей на них, рятувальники проводять заходи, під час яких навчають населення правилам безпечної поведінки з опалювальними приладами та печами на твердому паливі.
Так, нещодавно співробітниками 13-го Державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Донецькій області було проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу серед мешканців  м. Селидове.

     
У ході спілкування фахівці ДСНС детально пояснювали громадянам, як запобігти пожежам та іншим надзвичайним ситуаціям. Основними темами для обговорення були правила безпеки при експлуатації електричного обладнання та заходи пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. Рятувальники закликали громадян не допускати використання саморобних і пошкоджених приладів опалення.
І ще раз нагадали: при виявленні пожежі або ознак горіння (задимлення, запах гарі, підвищеної температури) слід негайно повідомити за телефоном «101»!

 
Категорія: СУСПІЛЬСТВО | Додав: nashazorya (2016-10-27)
Переглядів: 477 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
Редакція газети "Наша зоря"
вул. Карла Маркса,25
м. Селидове, Донецька обл. 85400



+3-8-06237-7-25-89, 050-034-38-28 nasha-zorya@ukr.net
Мапа
sample map