Головна » Статті » СУСПІЛЬСТВО

Свято жінки у БК м. Гірник

Березень, це не тільки початок весни, розквіт природи, але і місяць, у якому дуже багато свят, серед яких найзначнішим є Міжнародний Жіночий День. Плідною працею розпочався цей місяць у творчому колективі БК м.Гірник.

6 березня у БК відбувся святковий концерт «Для милих, ніжних, дорогих…». Відкрив свято Гірницький міський голова Сергій Коваленко, який привітав усіх жінок у залі та побажав їм злагоди, миру та жіночого щастя. До його привітань приєднався заступник директора шахти «Курахівська» А.О.Лисун, який подарував жінкам міста корзину чарівних квітів. Напередодні свята в рамках проекту МОМ «Разом до успіху» за підтримки Гірницької міської ради було проведено конкурс «Жінка року – 2018». На концерті міський голова нагородив переможниць конкурсу грамотами та пам’ятними подарунками.

Гарний настрій на сцені створювали ведучі – учасники гуртка «Златоуст» та творчі колективи Будинку культури та ПДЮТ м. Гірника: танцювальні колективи «Ритм», «Салют», «Шоу-гьолз», «Зіроньки», «Каблучок», «Дзвоник», учасники студії «Творчий квартал», народний ансамбль пісні «Горлиця», дует баяністів Ольга та Володимир Макєєви, ансамбль скрипалів Гірницької музичної школи, солісти-вокалісти: Г.Суслова, К.Полятикіна, Р.Соколов, О.Лавріненко, В.Шипаєва, О.Каріченська, А.Максимова, а також – учні ЗОШ №17.

Не втрачаючи наснаги, вже 7 березня артисти  Будинку культури завітали до шахти «Курахівської» з вітальним концертом. Перед заходом до всіх жінок з вітальним словом звернулися: організатор свята – голова профспілки ПРУП ш. «Курахівська» В.О.Корнєєв, в. о. директора О.М.Свергун, які урочисто привітали прекрасну половину підприємства. У залі панувала тепла атмосфера. Глядачі були привітні та усміхнені, радо зустрічали артистів, які творили добро та дарували позитив.
        

Категорія: СУСПІЛЬСТВО | Додав: Nasha-zorya (2019-03-08)
Переглядів: 486 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Наша адреса
Редакція газети "Наша зоря"
вул. Карла Маркса,25
м. Селидове, Донецька обл. 85400



+3-8-06237-7-25-89, 050-034-38-28 nasha-zorya@ukr.net
Мапа
sample map