Головна » Статті » СУСПІЛЬСТВО

У Гірнику розгадували «Формулу кохання»
До Дня закоханих у БК м. Гірник відбулося свято-конкурс «Формула кохання», в якому 5 пар змагались за звання найкращих.
У першому конкурсі пари представили девізи, у яких звернулися до своїх вболівальників, журі та конкурентів. Потім були жартівливі освідчення в коханні в образах літературних і кіно-героїв. У наступному конкурсі вони дарували один одному подарунки. Розвеселити публіку конкурсанти змогли в конкурсі «Хіти 80-х», де кожна пара за допомогою своєї харизми і винахідливості повинна була завести глядачів піснею. У домашньому завданні «Гармонія талантів» пари представили яскраві номери різних жанрів. На сцені святкову атмосферу створювали творчі колективи Будинку культури та Палацу дитячої та юнацької творчості м. Гірника.
Всі конкурсанти були сильними суперниками, але володарем заповітного звання «Ідеальна пара-2019» за підсумками оцінювання журі було визначено пару – Валерія Шипаєва та Микита Мілюков.
Журі на чолі з методистом ПДЮТ м. Гірника К.Крохіною також нагородило конкурсантів в окремих номінаціях: «Гармонійна пара» (Руслана Кулієва та Руслан Бондар), «Чарівна пара» (Єлизавета Хаджінова та Максим Махмадшоєв),  «Креативна пара» (Поліна Кравченко та Олег Ануфрієв), а номінації: «Талановита пара» і «Пара глядацьких симпатій» дісталися парі - Анастасія Кірічек та Владислав Лазарчук.
Захід пройшов при підтримці Гірницької міської ради. Всіх присутніх привітали Гірницький міський голова С.В.Коваленко та директор БК м. Гірник А.Г.Соломка. Учасники шоу-програми були нагороджені пам’ятними призами від спонсорів: маг. «Наталі», Компьютерний клуб м. Гірник, маг. «Престиж», компанія ORIFLAME, маг. «Глобус», кабельне телебачення «СТАРТ»,  кафе «Муравейник», ФОП Резніков Р., ФОП Коряк О., салон краси «Ніка», маг. «Штопор». 
Організатори шоу-програми вдячні всім, хто прийшов підтримати конкурсантів і розгадати разом Формулу кохання. 
     

 
Категорія: СУСПІЛЬСТВО | Додав: Nasha-zorya (2019-02-18)
Переглядів: 431 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Наша адреса
Редакція газети "Наша зоря"
вул. Карла Маркса,25
м. Селидове, Донецька обл. 85400



+3-8-06237-7-25-89, 050-034-38-28 nasha-zorya@ukr.net
Мапа
sample map