Головна » Статті » СУСПІЛЬСТВО

В Селидівській виправній колонії №82 під час тренуваннь ліквідовували пожежу та рятували постраждалих
В Селидівській виправній колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№82) відбулося планове штабне об’єктове тренування, вході якого була відпрацьована схема оповіщення особового складу, а також проведена перевірка дії невоєнізованого формування установи під час виникнення надзвичайної ситуації природного характеру. Головною метою цього тренування є удосконалення навичок керівного складу у приведенні підпорядкованих органів управління та сил цивільного захисту установи в готовність до дій за призначенням, організації і проведені аварійно-рятувальних робіт у разі виникнення НС; планування та злагодження дій для своєчасної ліквідації наслідків стихійного лиха.
 
Згідно за сценарієм, відбулась різка зміна погодних умов, а саме: значне підвищення температури повітря, яке може сприяти виникненню пожежі та створити загрозу життю і здоров’ю людей.
У найкоротший термін керівнику тренування необхідно було з’ясувати та оцінити обстановку, прийняти грамотне рішення для здійснення заходів щодо зниження впливу природного стихійного лиха на роботу установи, націлити підлеглих на сумлінне і відповідальне відношення до проведення навчань.
Учасники тренування відпрацювали у процесі навчання навички спільних дій при виникненні надзвичайних ситуацій природного характеру.


Під час тренування були виявлені недоліки в приміщеннях для укриття співробітників та засуджених. Для усунення цих недоліків адміністрацією установи складені та надіслані до благодійних фондів України листи з проханням про гуманітарну допомогу, щодо обладнання.
Категорія: СУСПІЛЬСТВО | Додав: rodik1 (2016-07-30)
Переглядів: 561 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наша адреса
Редакція газети "Наша зоря"
вул. Карла Маркса,25
м. Селидове, Донецька обл. 85400



+3-8-06237-7-25-89, 050-034-38-28 nasha-zorya@ukr.net
Мапа
sample map