Головна » Статті » СУСПІЛЬСТВО

Весняний букет для милих жінок

А в природі вже пахне весною,

Аромат той приємний для всіх.

Білий сніг не лежить вже горою,

А джерельцем співочим побіг,  –

так поетичними рядками Надії Красоткіної  розпочалось свято для жінок в актовій залі Селидівської міської ради напередодні 8 Березня. Як завжди, зал був переповнений: селидівчанки раді насолоджуватися талантами художньої самодіяльності та приймати вітання від чоловіків нашого міста.

Святкову атмосферу у залі підтримували щирі вітання та побажання добробуту й злагоди, краси та кохання, невичерпної творчої енергії та нових професійних досягнень. Так, від імені чоловічої половини нашого міста з вітальним словом до жінок звернулись Селидівський міський голова Віктор Ремізов, секретар міської ради Микола Голубенко, Гірницький міський голова Сергій Коваленко, Український міський голова Сергій Ященко, Цукуринський селищний голова Олександр Ярош.

­- Я пишаюся тим, що  в нашому місті працюють і живуть  такі чудові жінки, - підкреслив Віктор Ремізов. – На ваших тендітних плечах подекуди тримаються цілі підприємства і установи. Ми дякуємо вам, любі жінки, що ви завжди поруч з нами, даруєте життя, усмішки, як оберіг охороняєте близьких в домі, застерігаєте від буденних помилок, тримаєте мир і затишок в сімейному колі.

Перед жінками – мамами і бабусями, доньками і сестрами, подругами – виступили учасники художньої самодіяльності: дует Ірина та Ігор Кривоносенки, Ніна Ніколішина, танцювальні колективи «Майкл» та «Бонус», Варвара Савчук, Раїса Калічак, Анастасія Іщун, народний вокальний ансамбль «Рябінушка».

Ось такий незвичний весняний букет з музичних номерів і теплих привітань отримали жінки в подарунок цього передсвяткового дня. А на закінчення – вітальні слова від ведучих свята: «Хай для вас завжди світить сонечко, хай для вас завжди звучать ласкаві слова і гучний сміх ваших дітей та онуків!».
  
       

Категорія: СУСПІЛЬСТВО | Додав: Nasha-zorya (2019-03-07)
Переглядів: 626 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Наша адреса
Редакція газети "Наша зоря"
вул. Карла Маркса,25
м. Селидове, Донецька обл. 85400



+3-8-06237-7-25-89, 050-034-38-28 nasha-zorya@ukr.net
Мапа
sample map